Fitoterápia fél-távoktatásban folyamatosan. -- Tgy., Eü. modul távoktatásban folyamatosan.
Ayurvédikus masszázs - Ayurvédikus terápiák a Masszőrképzés menüpont alatt

Távoktatási portál

Belépés a Távoktatási Portálra itt: Aryan Távoktatás

TGy és Eü modul távoktatásban


Kezdés: 2019-11-01

Fitoterápia távoktatásban


Kezdés: 2019-11-01

Névnapok

Ma 2019. október 21., Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

Bach-Virágterápia

Bach-virágterápia elmélete Dr. Edward Bach híres homeopata orvostól származik. 1930 körül pusztán kísérletezés útján fedezte fel a módszert. Azzal a céllal, hogy a lelki sérülések gyógyítására valamilyen egyszerű természetgyógyászati rendszert alkosson, vidéki utazásai különleges növényeknek, fáknak a saját lelkiállapotára gyakorolt hatását vizsgálta meg.

 

Dr. Edward Bach azzal a céllal, hogy a lelki sérülések gyógyítására valamilyen egyszerű természetgyógyászati rendszert alkosson, vidéki utazásai különleges növényeknek, fáknak a saját lelkiállapotára gyakorolt hatását vizsgálta meg.

Azt találta, hogy az emberi érzelmek 38 növényfaj segítségével leírhatók, vagy még pontosabban kifejezve ezek a növények a lelkiállapotok archetípusainak teljes skáláját körülhatárolják. Ahogyan minden állapotnak megvan a maga pozitív és negatív oldala, éppúgy a növényfajok is magukban hordozzák a képességet, hogy megváltoztassák a hozzájuk kapcsolódó állapot rendellenességeit.

Nagy alapossággal dolgozta ki, hogyan gyógyíthatók módszerével a diszharmonikus lelkiállapotok a gyakorlatban, és hogyan vezethető vissza a páciens az egészséges kedélyállapotba, pusztán a kiválasztott virágkivonatok segítségével. Ennek a természetes hatásnak az elérésére, valamint ezen növények gyógyerejének kiaknázására kifejlesztette az előállítás új, kreatív rendszerét.

 

A terápia felméréssel kezdődik. Kiválasztjuk a megfelelő esszenciákat, majd elkészül a személyre szabott oldat. Két-három hetes ciklusokban folyik a kúra mindaddig, míg szükséges. Ezalatt csodálatosan kioldódnak a gátló blokkok, javul a közérzet, elindul a gyógyulás.

 

Elérhető képzések:
Természetgyógyász képzés, távoktatás, tantermi oktatás, Eü. modul, Tgy. modul, Reflexológia képzés, Fülakupunktúra képzés, Fitoterápia képzés, AMM. Masszázsterápiák, Reflexológia tanfolyam, Fülakupunktúra tanfolyam, Fitoterápia tanfolyam, családi kedvezmények!