Fitoterápia fél-távoktatásban folyamatosan. -- Tgy., Eü. modul távoktatásban folyamatosan.
Ayurvédikus masszázs - Ayurvédikus terápiák a Masszőrképzés menüpont alatt

Távoktatási portál

Belépés a Távoktatási Portálra itt: Aryan Távoktatás

Nincsenek események

Névnapok

Ma 2020. július 14., Örs és Stella napja van. Holnap Henrik és Roland napja lesz.

Talpmasszázs-reflex pontok stimulálása

A talpmasszázs több ezer éves módszer a felborult testi-lelki egyensúly helyreállítására. Ismerték az ókori Egyiptomban, Kínában, valamint Észak-Amerikában, ahol az indiánok napjainkban is gyógyításra használják.

Olyan természetes eljárás, mely tenyéren és talpon egyaránt alkalmazható. Olyan területek, idegvégződések találhatók itt, melyek masszázsával hatni lehet a belső szervek működésére, az egész test energiaáramlására.

 

Mire jó ?

Fokozza a vér- és nyirokkeringést, szabályozza a hormonok működését, a salakanyagok fokozottan távozni kényszerülnek, helyreáll az energia áramlása, az egyén állapota javul. Megelőzi a betegségek kialakulását, erősíti az immunrendszert, növeli a stressztűrő képességet, javul az alvás minősége.

Beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa, javul a szervezet állapota. Kitűnően alkalmazható műtét utáni utókezelésnek, lerövidül a lábadozási időszak. Csillapítja a fájdalmat, oldja a görcsös állapotot, frissít.

Helyesen használva nincs káros mellékhatás. Jótékony hatását kortól, nemtől függetlenül élvezhetjük.

 

Elérhető képzések:
Természetgyógyász képzés, távoktatás, tantermi oktatás, Eü. modul, Tgy. modul, Reflexológia képzés, Fülakupunktúra képzés, Fitoterápia képzés, AMM. Masszázsterápiák, Reflexológia tanfolyam, Fülakupunktúra tanfolyam, Fitoterápia tanfolyam, családi kedvezmények!