Köszöntjük honlapunkon!

Egészségközpont

Szakembereink egyéni problémák megoldására személyes találkozások alkalmával alternatív megoldásokat alkalmazva és ajánlva segítik az egészség helyreállítását, az egészség megőrzését, valamint az öngyógyító mechanizmusok helyreállítását.

Távoktatási portál hallgatóinknak

Az Aryan Távoktatási portálja lehetőséget biztosít a hallgatóinak a tananyagok könnyebb eléréshez. A portálon elérhetőek az egészségügyi alapismeretek, a természetgyógyászati alapismeretek a természetgyógyászok számára és a természetgyógyászatra épülő különböző szakmodulok is.

Képzésre jelentkezés

Képzéseinket megtalálja a weblapunkon. Válasszon a teljes kínálatunkból, böngéssze képzéseinket. Az oldalon megtalálja a természetgyógyász képzéseinket, az ayurvédikus képzéseinket, a masszőr képzéseinket és partnerünk révén a kreditpontos képzéseinket.

“Örülök, hogy az Aryan masszőr képzését választottam, mert amellett hogy csodálatos embereket ismertem meg, egy nagyon komplex, részletgazdag tanfolyamon vehettem részt, rengeteg tudást magamba szippantottam.”

P. Klaudia

Az oktató szakmailag magasan képzett, jól felkészült, töretlen lelkesedése és elköteleződése az Ayurvéda iránt minden alkalommal érezhető volt. Minden feltett kérdésre konkrét és kompetens választ kaptunk. Kiemelném az oktató hallgatók irányába tanúsított figyelmét és személyes törődését, folyamatos, szeretetteljes hozzáállását.”

H. Anikó

“A képzés kiválasztásánál nekem fontos szempont volt, hogy legyen távoktatási lehetőség, így a munkám mellett is el tudtam mélyedni a természetgyógyászatban. Azóta pedig már áthatja a mindennapjaimat, és elértem a célom: az lett a munkám, amit a legjobban szeretek.”

N. Boglárka

„A Bölcsesség a léleknek az, ami a testnek az egészsége.”

Küldjön üzenetet!

11 + 6 =