Hallgatói vélemények

A 2023 novemberi Abhyanga tanfolyam tanulói véleményeit az alábbi videóban megnézheted:

Szia Ági! 
Sziasztok!
Kb. 3-4 hónapja készültem erre az oktatásra, nagyon nagyon vártam és szerettem volna eljutni. Tényleg fantasztikus, hogy össze is jött 🙂 , Köszönöm Ági, hogy mégis megrendezted, részben miattam 🙂 és a családom támogatásával sikerült eljutnunk. Nem lehetek elég hálás érte!!!!!!!!!!!!! Nagyon köszönöm!
Nagyon hasznosnak és értékesnek érzem az együtt töltött időt, nemcsak a babamasszázs témájában, hanem egyáltalán, sokkal tágabb értelemben…..
Az tetszett az oktatásban, hogy részletes ismereteket adott és az, ahogy a  gyakorlatot átvettük majd átismételtük az órán sorban haladva 1-1 ember vezetésével  – többször, így sokkal könnyebb volt megjegyezni. Szuper volt, hogy kérdezhettünk, amire mindig több, mint kielégítő válaszok érkeztek. 
Ami csak mellékes, de számít, az a logisztika. Jó helyen van a terem,és közel a finom ebédlehetőség. Nem kellett még azzal is foglalkozni hogy csomagoljunk magunknak megfelelő ételt. Finom, volt , jó környezetben fogyaszthattuk, illett a „hangulatba”. Egyszóval nagyon kereknek éreztem az egészet! Arról nem is beszélve, hogy ilyen családiasra sikerült, s a babát vihettem magammal, megtapasztalhattam, hogy nem is olyan egyszerű a masszázst kivitelezni egy ilyen korú babán…

 

Már alig várom, az első modult, mert szeretném mindenképp azt is megtanulni, személyesen, mert hiába olvasom/tanultam a jegyzetet, az átadás, és a sok emberi plussz, ami a személyes oktatással jár, a biztos alapok mégis hiányoznak úgy érzem.
Szóval akkor az októberi vagy novemberire remélem lesz még hely és el is jutunk.
Köszönök még egyszer mindent!
Mindenkinek minden jót kívánok!
Puszi,
Orsi

Kedves Ági!

Köszönöm szépen záróleveled, amiből ugyanúgy sugárzik a szeretetteljes gondoskodás, odafigyelés, amit a kurzuson személyesen is tapasztalhattam. Csodálatos mindaz, amit és ahogyan csinálod, példaértékűnek tartom!Hálás vagyok azért, hogy Tőled és Általad tanulhattam és remélem, hogy még tanulhatok.Azt kívánom, hogy többszörösen áramoljon vissza hozzád mindaz a figyelmesség és szeretet, amit nekünk, Tanítványoknak adsz a kurzusokon!

Kísérje Áldás munkádat!

Szeretettel: Godó Heni          

Kedves Ágnes!

Megnéztem a beágyazott YouTube videót, hogy mi várható ebben a három napban.Annyira megérintett, hogy alig várom a júliusi kezdést! Köszönöm, hogy lehetőséget kapok ennek a csodának a megtanulására.

Júliusban végre személyesen is találkozunk!

Üdvözlettel: Stadler Szilvi

Először is szeretném nagyon megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a képzésen. Nem tudtam mire számítsak, de valóban csodálatos élmény volt! Örömmel fogom tudni kitenni a falra a Tanúsítványokat! 🙂 Még egyszer nagyon köszönöm!  Biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra találkozunk valamelyik képzésen, mert most már érzem, nem itt szeretnék megállni.

A legjobbakat kívánom! Anna

Hadlacky Anna Luca – Pécs 

Kedves Ági! Nagyon szépen köszönöm a kedves és biztató szavakat. Hihetetlen eredményeket tapasztalok és igazán nagy siker élményeket kapok vissza. Hálát adok az égnek, hogy te tanítottál. Ha bármivel szeretném bővíteni a tudásomat feltétlen keresni foglak.  Ölellek: Kati

Gellény Imréné Kati – Orosháza 

Az elmúlt két nap (és az előző alkalom is) hatalmas élmény volt számomra. Hálás vagyok a tanításért és a türelmedért. A csoport társaim csodálatos emberek és te még  kicsalogatod belőlük a fényt is. Sokat tanulok magamról 🙂

Köszönöm, hogy részese lehetek!

Móni

Valachné Higi Mónika – Mártély

Nagyon szeretném megköszönni a konzulensi képzés hétvégéjét. (Csak most tudok írni.)Fantasztikus volt. Nagyon bizonytalanul indultam neki, de már alig várom a következő alkalmat. Rengeteg új ismeretet kaptunk.Szeretném kérni a segítségedet abban, hogy tudnál nekem ajánlani valakit aki nálad végzett, budapesti és ayurvédikus masszázzsal foglalkozik. Úgy érzem szükségem lenne még tanácsra.

Köszönöm!

Nagyon szép napot kívánok!

Papp Kati – Budapest 

Drága, drága Ági!

Teljes szívemből köszönöm azt a szeretetet, élményt, tanítást, amit Tőled kaptam a táborban és kapok, bármikor, amikor éppen így hozza a sors. Megtisztulva, feltöltődve érkeztem haza. Kitartó energiával dolgozom. Érzem, hogy meglesz az eredménye.

Nagyon várom nyári képzéseket! Július elején találkozunk!

Csodás napokat kívánok!  ॐ ॐ ॐ

Révai-Bere Anita – Budapest

Szia Kedves Ágika !

 Hálásan köszönöm a tanítást! A sok tudást, amit átadtál! A sok felismerést! Azt, hogy ki tudtam a ” komfortzónámból ” lépni! Felismerni, hogy minél többször ki kell mozdulnom! Tovább fejleszteni az ismereteimet! Ez az út az én önfejlődésem ! Most nagyon hiányzik Mindenki! Viszont valami történt! Béke és harmónia van a lelkemben! Tudom hova tartok!

Szeretném még az ismereteimet bővíteni, elmélyíteni!

Csodálatos lélek Vagy!  Köszönet még egyszer mindenért!

Szép nyarat kívánok sok szeretettel!

Szeretettel és üdvözlettel:

Tündi

Percsicsné Berki Tünde – Tác

“Hálásan köszönöm az összes információt.Szerintem egy életre szóló „szerelem” indult az ayurvédával az életemben és a szakmámban.

Legyen szép napod!”

Marianna

“Kedves Szerzőtársak!

Köszönöm, hogy az idén is hozzájárultatok írásaitokkal, ászana sorozataitokkal magazinunk minél hitelesebbé, tartalmasabbá tételéhez. Ti vagytok az a Csapat, aki a Jóga útja magazin színvonalát jelentitek és garantáljátok, s ezzel olyan hiteles tudást, szemléletmódot adtok olvasóinknak, ami sokak számára egyébként talán elérhetetlen lenne. 

Kívánok nektek Áldott Karácsonyt és minden jót az Új Esztendőre!

Hálával és szeretettel

Erika “

Bajkó Erika

A jóga útja magazin kiadója

“Nagyon várom a találkozást, olyan nagy örömmel megyek mindig és olyan sokat gazdagodom szellemileg-lelkileg :)”

Vácity Eszter

Hallgató – Ayu. Konz. és Ayu. terápiák kurzusok résztvevője

Drága Ági!

Szeretném megosztani Veled gondolataimat(esettanulmány része magamról) Már 3.napja úlök egy fogászati kongresszuson és azt gondolom,hogy fogalma sincs a fogorvosoknak arról,hogy mi az oka a fogászati/szájsebészeti/ízületi problémáknak és csak tapogatóznak,próbálkoznak a terápiával.

 Az ayurvéda pedig szinte minden esetben megoldást ad(ha a beteg együttműködő).

Hálásan köszönöm Neked!😇😘

Dr. R. Marianna